Metsurin työt turvallisesti ja kätevästi Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä!
Metsuri.

Onko pihallasi elinkaarensa lopussa oleva puu tai ikävästi varjostavia oksistoja? Pyydä Tmi Puuapu Lehtosaaren metsuri paikalle, ja nautit taas turvallisesta ja valoisasta pihasta. Metsurin voit pyytää paikalle pihasuunnitteluun tai arviokäynnille ja siten voit välttää myrskytuhot ja pihasuunnittelusta stressaamisen. Pyydä minut avuksi, kun tarvitset ammattitaitoista metsuria lahovikaisten tai vanhojen puiden kaatoon, varjostavien puiden tai oksistojen harvennukseen, asumis- ja ulkoiluturvallisuuden parantamiseen sekä pihan ja maiseman muokkaukseen. Esimerkiksi myrskyn sattuessa koti- tai mökkipihan komeus tai puiston puu saattavat olla vaaraksi rakennuksille tai istutuksille. 


Arvioin puun kunnon ja suunnittelen kaadot niin, että piha pysyy siistinä ja turvallisena. Ammattilaisen oikeat varusteet, vakuutukset ja tietotaito takaavat onnistuneen lopputuloksen. Tarvittaessa hoidan harvennettujen oksien ja muun kaatojätteen raivauksen ja poiskuljetuksen. Palveluni ovat saatavilla Helsingin ja pääkaupunkiseudun alueella yksityispihoille, taloyhtiöille ja puistoalueille. Muistathan, että pihapuiden kaato ja muut piha-alueen hoitotyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Metsuri kaataa puuta moottorisahalla.

Pihasuunnittelu

Etsitkö osaavaa metsuria avuksi pihan ja maiseman suunnitteluun ja muokkaukseen? Tmi Puuapu Lehtosaari tekee arviointikäyntejä pihoille ja puistoihin ja tekee suunnitelmat kanssasi toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Metsurit katkovat puun oksia.

Puunkaato

Ammattitaitoinen metsuri kaataa puut onnistuneesti ja turvallisesti, myös ahtailta pihoilta ja hankalista paikoista, kuten sähkölinjojen ja rakennusten vierestä Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Yli 15 vuoden kokemuksella kaadan ja harvennan puut, jotka varjostavat tai ovat muulla tavalla haitaksi maisemalle tai turvallisuudelle.

Ota yhteyttä!

Pihanraivaus

Jos pihan tai maiseman muokkaus vaatii raskasta kalustoa ja kaatojätteen poiskuljetusta, saan lisätyöt järjestettyä yhteistyökumppaneideni avulla. Teen arvion ja suosittelen, mitä kaikkea hyvä lopputulos vaatii.


Puuapu Lehtosaari tarjoaa ammattimaisia metsurin palveluja Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä!